Nakit

Dijamantski nakit koji nudi “Mikel F Diamond Center” je 100% EU porijekla.
Svi dijamanti su iz Antverpena – Belgija. Komplet nakit je dizajniran i izrađen u Italiji.
Dijamanti upotrijebljeni za proizvodnju našeg nakita kupljeni su iz legalnih izvora koji nemaju veze sa konfliktnim zonama “conflict free diamonds” u potpunosti sa propisima odluke Ujedinjenih Nacija!
Svaki komad nakita ima dvije kontrole prije nego što se iznese u prodaju na tržište, od strane zaduženih u proizvodnji koji se isključivo bave kontrolom finalnog proizvoda.

Dijamantski nakit
U ponudi imamo najveći izbor dijamantskog nakita u regionu. Za svaki komad našeg dijamantskog nakita garantuje INTERNATIONAL GEMMOLOGICAL SOCIETY – London sa svojim sertifikatima o autentičnosti. Dizajn i izrada nakita je Made in Italy, a dijamanti su porijeklom iz Antverpena – Belgija. Nakit je u potpunosti EU porijekla.
Osim što imamo najveći izbor dijamantskog nakita i najbolje internacionalne sertifikate INTERNATIONAL GEMMOLOGICAL SOCIETY – London po čemu smo jedinstveni u regionu, izdvajamo se i po cijenama jer smo povoljniji od svih u regionu i do 40% za nakit istih karakteristika.
Pogledajte na www.mikelf.com dio naše ponude nakita na prvom sajtu za online prodaju dijamantskog nakita u regionu.

Burme
Planirate vjenčanje? Tražite divne, elegantne burme koje će predstavljati simbol Vaše velike ljubavi? Burma je savršen krug, bez početka i kraja. Mikel F Diamond Center ima u ponudi više od 2000 kombinacija burmi, sve kombinacije žutog – bijelog – roze zlata, sa i bez cirkona i brilijanata, raznim završnim obradama, raznim širinama od 2 mm do 10 mm, u debljinama od 0,8 mm do cak 2,7 mm i sigurno po najpovoljnijim cijenama. U mogućnosti smo da Vam izradimo burme i po narudžbi, pa da Vaš dizajn čini ovaj komad nakita unikatnim i samo Vašim. Pri kupovini burmi u zlatari Mikel F dobijate na poklon prirodni dijamant 0,01 ct SI-G/H koji ugrađujemo u ženskoj burmi. Želimo da Vam budućnost bude sjajna i čvrsta kao dijamant koji Vam poklanjamo!
Burme bi trebalo da budu izvor pozitivne energije cijeloga zivota. Zbog toga je naš prijedlog da na prvom mijestu oko pripreme za vjenčanje bude i izbor burmi, njih ćete cijelog života nositi i zbog toga ih treba birati pažljivo i na vrijeme, a mi ćemo ih izraditi u Vašoj veličini i po Vašim željama. Moguće ih je izraditi u finoćama zlata 585/1000 (14k) i 750/1000 (18k). Burme se biraju pažljivo, sa ljubavlju… Zato ih i mi na taj način kreiramo za Vas…

/!\ error getUserIDFromUserName. /!\ error empty username or access token.