Kolekcija burmi

Planirate vjenčanje? Tražite divne, elegantne burme koje će predstavljati simbol Vaše velike ljubavi?

Burma je savršen krug, bez početka i kraja. Mikel F Diamond Center ima u ponudi više od 2000 kombinacija burmi, sve kombinacije žutog – bijelog – roze zlata, sa i bez cirkona i brilijanata, raznim završnim obradama, raznim širinama od 2 mm do 10 mm, u debljinama od 0,8 mm do cak 2,7 mm i sigurno po najpovoljnijim cijenama.

U mogućnosti smo da Vam izradimo burme i po narudžbi, pa da Vaš dizajn čini ovaj komad nakita unikatnim i samo Vašim. Pri kupovini burmi u zlatari Mikel F dobijate na poklon prirodni dijamant 0,01 ct SI-G/H koji ugrađujemo u ženskoj burmi. Želimo da Vam budućnost bude sjajna i čvrsta kao dijamant koji Vam poklanjamo!

Burme bi trebalo da budu izvor pozitivne energije cijeloga zivota. Zbog toga je naš prijedlog da na prvom mijestu oko pripreme za vjenčanje bude i izbor burmi, njih ćete cijelog života nositi i zbog toga ih treba birati pažljivo i na vrijeme, a mi ćemo ih izraditi u Vašoj veličini i po Vašim željama. Moguće ih je izraditi u finoćama zlata 585/1000 (14k) i 750/1000 (18k).

Burme se biraju pažljivo, sa ljubavlju… Zato ih i mi na taj način kreiramo za Vas…

/!\ error getUserIDFromUserName. /!\ error empty username or access token.